Also available in: Portuguese

Deputy teamleader warehouse

Your mission

Je bent verantwoordelijk voor de juiste en tijdige afhandeling van Dorel's inbound goederenstroom!

Als Deputy teamleader warehouse ben je mede verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van mensen binnen het operationeel logistiek proces. Jij weet je collega’s te motiveren en te stimuleren om het beste resultaat te behalen. Samen met je collega's zorg je dat de interne goederenstroom tijdig zijn definitieve locatie bereikt.

Je bent actief op de werkvloer aanwezig en je focus ligt op een snelle goederenstroom, efficiëntie, samenwerken en veiligheid. Je spreekt het team dagelijks toe en voert voortgangsgesprekken. Tot slot initieer en voer je verbeteringen uit ten behoeve van het logistieke proces.

Deze functie stuurt een team aan van 4 vaste magazijn medewerkers en rapporteert zelf aan de Manager Inbound.


Key responsibilities

Verantwoordelijk voor een vlekkeloos logistieke proces
Mede verantwoordelijk voor de personele dag- en weekplanningen op de afdeling
Motiveren van jouw team om zo tot het beste resultaat te komen
Zorgt voor optimale inzet van de kwaliteiten je medewerkers
Je neemt initiatieven en houdt rekening met de wensen van interne- en externe klant


Verspreid over twee magazijnen (samen 34,000 m2), werken bij Dorel Juvenile Nederland in Helmond 55 (excl. flexibele schil) enthousiaste logistieke collega’s mee aan de internationale fysieke goederenstroom van onze Maxi Cosi en Quinny kinderproducten. Wij vermelden daar met trots bij dat onze magazijnen schoon en goed onderhouden worden, en veiligheid hoog in het vaandel staat.

Een van de bovengenoemde magazijnen bevindt zich aan de Korendijk 5 (21,000 m2). Hier werken 47 medewerkers, dagelijks tussen 07:00 – 18:00 uur, verdeeld over vier afdelingen: Bedrijfsbureau, Inbound, Outbound en Reparatie.


Your profile

Circa 3 tot 5 jaar ervaring in een logistieke (magazijn) omgeving
Ervaring met het aansturen van 4-8 medewerkers
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must
Ervaring met WMS (warehouse management systeem) is een sterke pre
Bereid om flexibel te werken (verschoven diensten 7:00-18:00 uur)
Je hebt een hands-on instelling


Are you ready to grow with us?

Wij bieden een Deput teamleader warehouse met veel vrijheid. Je werkt in een schoon, goed geleid warehouse met aansprekende prodcuten.

Je werkt in een internationale omgeving met een internationaal team. Je krijgt de mogelijkheid je team te enthousiasmeren en zo het beoogde resultaat te behalen. Wij bieden goede werkomstandigheden, inclusief bonusregeling en 13e maand.

Bij Dorel Juvenile creëren we innovatieve producten en diensten voor opgroeiende kinderen. Al onze medewerkers zijn direct betrokken bij onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, testen en marketing van onze producten. Onze sterke merken Maxi-Cosi, Bébé Confort, Quinny, Safety 1st en Baby Art zijn wereldwijd in meer dan 80 landen te vinden en het is onze ambitie om onze leidende positie in de markt te versterken.


 

Want to work with us?

Apply now

any questions?

Danny Poelen

Danny Poelen

 

To overview
Share on
FacebookTwitterLinkedInEmail